10 dagar kvar, sötnos...

Idag har jag verkligen saknat min underbara pojkvän. Känns lite överdrivet eftersom jag bara har varit utan honom i två dagar nu, men ni skulle känna likadant om er pojk-/flickvän skulle åka bort i ett halvår. 

10 dagar kvar nu...

Jag kan inte direkt säga att jag saknar honom mindre när jag tänker på det, men det skulle kunna vara värre. Fick idag veta om en tjej vars pojkvän precis åkte till Australien för att träffa sitt EX. Nu vet jag inte mer än så, men förstår om det känns hemskt för henne. Skulle inte bli så glad om Oscar gjorde så direkt...

Hur skulle ni ha reagerat?


29/8 - Jobbet

Idag har jag och Carro jobbat på caféet mellan halv tio och fyra. Hon ska börja jobba där också så jag lär upp henne, eller hur man nu ska säga... Men nu är man helt slut. Totalt. Det här är tredje helgen på raken som jag jobbar och då har jag ju även skolan utöver det. Lite körigt minsann, men efter min lilla ledighet (nästa helg och den efter det) så ska Carro och jag antagligen jobba varannan helg. Det blir nog lite skönare iaf, även om hon och jag inte kommer kunna umgås på samma sätt som tidigare. Men jag är inte orolig - vi går på samma skola, är kusiner och bästa kompisar, och umgås jämt och ständigt annars ändå. Tror vi klarar oss! ;)

Tidsfördriv hos bästaste Carro<3

Är hos Carro nu och fördriver tiden medan hon passar på att ta en dusch.

Innan jag kom hit hände lite saker som gjorde att allt bara kändes hemskt och jag ville mest bara gå och gömma mig under kudden eller nåt, men sen när jag kom hit så blev allt mycket bättre! :) Tur att man har en så underbar vän ibland<3 Vi har bland annat kollat på "En shopaholics bekännelser" och bara allmänt haft det kul. Tack för en underbar kväll gumman<3

Nu är det dags för sängen. Måste ju vara någorlunda pigg på jobbet imorgon! ;)
God natt!

28/8

Nu blir det ännu en dålig dag med dålig uppdatering... Börjar nästan kännas lite typiskt mig att ibland skriva för mycket och ibland har jag ingen tid att skriva alls.

Aja, ni missar inget. Var i skolan idag som vanligt och det är väl inget mer med det. Men nu ska jag till Carro så det blir kul. :) Ska sova där och sen ska hon följa med när jag ska jobba imorgon. Antagligen ska hon börja jobba där och täcka upp för de helger jag inte kan, så det blir kul! :)

Har inte tid att skriva mer nu för borde egentligen ha åkt till Carro för längesen, men kanske skriver mer imorgon eller på söndag. Ha det bra!

Bye and sleep well!

Nu ska jag åka till min älskling och sova där! Ha det bra och sov gott! :)

27/8

Idag fick jag en trevlig överraskning på franskan (ett otroligt jobbigt ämne som jag inte kan bestämma mig för om det är okej eller urtråkigt) då vi tydligen ska ha 45 min mindre lektionstid i veckan jämfört med vad det står på mitt schema, så ska börja en halvtimme senare på torsdagar och sluta 20 min tidigare på fredagar! :D

Efter det hade vi idrott, vilket innnebar en kort genomgång av betygskriterier och sen fick vi sluta (en timme tidigare!). Vanligtvis har vi 3 timmars rast till nästa lektion då, men i och med att vi slutade tidigare så blev det 4 timmar. -.-" Då behövde jag inte ens fundera, utan jag tog moppen hem direkt och myste med älsklingen tills det var dags för matte B vid halv tre. Slutade fick vi göra vid halv fyra. :P

Var med Carro efter skolan idag dessutom. Vi gick lite på stan och kollade i affärer och fikade och så - helmys! :)


Gårdagen - 26/8

Igår var allt bara jättebra och helt underbart... Inte! Det började med att man gick upp vid ca.  halv åtta och såg att det regnade ute. Men då tänkte jag inte mycket mer på det för det skulle säkert hinna lägga sig tills det var dags för mig att ta moppen till skolan ca. en timme senare.

Nu förstår alla antagligen att jag såklart inte hade ätt när det gällde regnet. Istället för att minska eller sluta helt, så blev det värre! Inte nog med det så lyckades jag hamna i en bilkö utan möjlighet att åka förbi, i ungefär 10 min. Detta ledde såklart till att jag blev väldigt blöt, men även att jag kom till skolan lagom till att jag skulle vara i lektionssalen. Därmed kom jag lite sent och till råga på allt så missade jag ett viktigt samtal när jag höll på att låsa moppen - stressad som jag var. Tur att de ringde upp 5 minuter senare!

Sen var allt bra ett tag. Vi hade handledning och av någon konstig anledning gick jag med på att vara en av två från klassen som ska vara med i elevrådet. Inte fel i det, men kanske ändå värt att nämnas..? Sen hade vi genomgång av en ny grej på skolan gällande schemat; varje onsdag ska vi fokusera på ett bestämt ämne hela dagen och så. Därefter gick alla media-klasser på "Män som hatar kvinnor" medan jag var på vårdcentralen. Jag tänker inte säga varför, men jag fick i varje fall medicin för det...

Utöver alla de här sakerna så fick jag även åka genom regnet ytterliggare två gånger under dagen, så jag torkade inte förrän efter ett bra tag...

Men men... Alla dagar kan inte vara toppen och jag kan i alla fall få vara glad över att älsklingen var gullig nog att följa med mig till vårdcentralen och  att vi sen var tilsammans resten av dagen - inte mig emot! ;)

//Sandra


Välkomna tillbaka! <3

Åh vad ovant det här känns... Det har nu gått två veckor sen jag sist skrev och ännu mycket längre tid sen jag hade internet hemma, men nu har vi äntligen fått det till det nya huset! :D

Som ni kanske förstått så har jag flyttat till ett hus. Bor själv på undervåningen och älskar det privatlivet man kan ha då. Min pojkvän och jag har nu varit ihop i 4 och en halv månad och älskar varandra bara mer och mer för var dag. Dock åker älsklingen om bara två veckor till Australien och är borta i ett halvår, men det kommer vi klara, det är jag säker på!

Andra saker som hänt är väl mest att skolan har börjat och såna grejer. Carro och Matilda har börjat på min skola och det är kul att träffa dem oftare nu. Jag har även lyckats skaffa ett extrajobb på ett café på helgerna, vilket är välkommet! 

Well.. Hoppas att det är bra med alla och att ni kommer orka hänga med bloggen nu när det är dags för nya tag!
Syns imorgon darlings!

//Sandra 

Ett meddelande från "ledigheten"

Åh, vad jag saknar internet ibland! Är just nu hemma hos min pappa - något som inte hör till vanligheterna, och har kidnappat hans dator en stund. Ska alldeles strax gå och lägga mig, men är lite nyfiken på hur många inlägg som väntar mig på bloglovin.com, så jag bara måste kolla.

........

Det var 122 inlägg totalt på några veckor. Trodde det skulle vara bra många fler, men jag ska inte klaga. Det tar ju ett tag att gå igenom blogginlägg som det är så de behöver inte vara hur många som helst på en gång.

Idag har jag jobbat på min kusins pappas café. Det var min första dag så jag fick vara som en svans efter tjejen som skulle lära upp mig. Just den delen kändes inte så jättebekväm, men annars gick det bra. Inte så mycket kunder dock, men det kändes samtidigt lite skönt att i alla fall slippa den pressen. Kommer säkert bli stressigt som det är sen när jag ska arbeta helger, så det kan vara skönt med en mjukstart.

Imorgon ska jag också dit och jobba och sen på kvällen ska jag åka hem igen. Är ju inte i hemstaden utan jag får åka en bit (tar ca. en timme med buss) för att komma hit. Men jag sover över hos pappa, så det är lugnt. :) Blir smidigare så. :)

Nu måste jag gå och lägga mig. Måste ju orka imorgon, så jag får nog säga god natt nu! ;)
Sov så gott!

//Sandra

Ett kort inlägg...

Det här blir inte alls ett långt inlägg, är hemma hos Carro och passar på att låna hennes dator en snabbis. Har flyttat nu och är såklart utan internet, både på gott och ont. Det är skönt att inte ha någon anledning att sitta vid dumburken, men samtidigt så är det krångligt också. Blir lite jobbigare att sköta mitt jobb till exempel, men det är bara att spara texterna på ett USB-minne och skicka från älsklingens dator, så det löser sig alltid. :) Lite tråkigt dock att inte kunna blogga och även att inte kunna läsa andras bloggar, men men.. Bara några veckor till! :P

Ha en fortsatt bra dag! Nu ska jag ner på stan med Carro ;)

RSS 2.0