Inget bad, men inga sura miner för det!

Tycker verkligen inte om att sitta vid den här datorn. Har alla mina bilder på min egen dator, men av någon anledning så lyckas min brorsa sno åt sig den hela tiden - dumma lilla datanörd... :P Nu vet ni varför det är så dåligt om bilder i alla fall. :)


Det blev inget av strandbesöket idag tyvärr. Först kunde nästan alla och sen när de tänkt efter lite så kunde de helt plötsligt inte p.g.a. sjukdom m.m. Men sånt får man ta ibland, även om det är synd. Bättre lycka nästa gång!

Istället har vi bara tagit det lugnt hemma fram tills för en stund sen då vi gjorde något som inte händer så ofta. Vi tog med våra två katter ut på gården i selar. Ceazar, som den ena heter, är livrädd, låter hela tiden och önskar att han kunde sjunka igenom marken så fort man går ut med honom och Zenit, som den andra heter, är nyfiken och älskar att gå runt på upptäcksfärd. Riktiga knasbollar är de båda två!

Kom precis in med dem igen ochförsöker komma på något att göra restan av dagen och kvällen. Antagligen blir det bara mys med pojkvännen ikväll, då familjen ska gå på Harry Potter 6 idag, men vad som ska hända fram tills dess är svårare att veta. Ska i alla fall gå ut och sola nu ett tag och utnyttja solen medan den ändå är framme. Känns onödigt att sitta inne och hänga läpp då!

//

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0